Regelmaat, reinheid, rust

Over ons

Kleinschalige kinderopvang Dikke Knuff is gebaseerd op warmte, gezelligheid en plezier. De regels die ik hanteer zijn onder andere de drie RRR: Regelmaat, Reinheid, en Rust.

Bij ons is iedereen gelijk en daarbij is de klant koning en de behoeften van de klant is van het grootste belang. Ik ben daarom volledig toegewijd om aan deze behoeften te voldoen. Wat ook heel erg leuk is, dat wij als gastouders elkaar opzoeken en dingen met elkaar ondernemen.

Ik zou graag uw vertrouwen winnen door u de beste service aan te bieden die er in onze bedrijfstak bestaat.

Ik werk 3 dagen per week met Mayra een lieve vrouw. Gedurende het jaar zijn er soms stagiaires. Dat zijn veelal meiden van MBO niveau 1 of 2. Het is daarom ook altijd super gezellig bij ons. Aandacht genoeg voor alle kinderen.

Ik maak heel veel foto´s en filmpjes. Deze deel ik met de ouders.

Ik hoop dat u een goede indruk heeft gekregen. Voor vragen kunt u ons altijd bellen, mailen of u vult het contactformulier in.

Liefs Thérèse

Wil je ook stage lopen of heb je vragen?